Forretter

Hummercremesuppe m/ skaldyr og friske asparges.
Tilsmagt med cognac, skaldyr og friske grønne asparges 
kr. 75
Kold laks
Serveret med ananas, karrydressing, salat og rejer. 
kr. 75
Røget lakse rose
Fyldt med avocado, persille, rødløg i marinade af friskpresset citron og olivenolie.
kr. 75
Hellefisk farseret med fersk og røget laks
Anrettet med krebsehaler og dressing tilsmagt med purløg og havtorn.
kr. 78
Pandekager rullet om laksesoufle og norritang
Serveret med rejer, salat og dressing med frisk basilikum.
kr. 70
Tigerrejer på 2 måder.
Sauteret i mynte og appelsin, paneret i sesam, piment dressing.
kr. 75
Carpaccio
Af kalvefilet, marineret i creme de Cassic, serveret med frisk høvlet parmesan, ruccola og pinjekerner.
kr. 75
Røget dyrekølle
Lagt på fennikkelsalat, serveret med blommetomat fyldt med oliventarpanade, melon.
kr. 75

Alle forretter serveres med hjemmebagt brød.

Varme forretter

Hellefisk bagt med kokos
Serveret med rejer i tomat og frisk basilikum
kr. 75
Fersk laks bagt på spinat
Skiver af laks lagt på sauteret spinat, maskeret med fiskevelote og gratineret med revet parmesanost.
kr. 70
Krebsesoufle
Serveret med hummersauce, krebsehaler og grønne asparges.
kr. 75

Hovedretter

Helstegt Kalvefilet
Serveret med svampe creme sauce, pommes Arly.
kr. 190
Helstegt oksefilet
Serveret med mild peber sauce lavet på grønne syltede peberkorn, dertil kartoffeltærter.
kr. 195
Oksemørbrad
Serveret med morkelcreme sauce, bagte rodfrugter med blå birkes, og bagte babyaspargeskartofler
kr. 205
Gl. Kalvesteg
Serveret med hjemmelavet agurkesalat, hvide kartofler og skysauce.
kr. 183
Helstegt kronhjorte filet
Serveret med morkelcreme sauce, hjemmesyltede brombær og bagte babyaspargeskartofler.
kr. 228
Farseret kalkun bryst
Serveret med Waldorffsalat, tyttebær, pommes rissole og fløde sauce.
kr. 180
Kalvemørbrad
serveret med urtetimbale, kraftig Espangole med Marzala og cremefraiche, Kartoffeltærter.
kr. 205

Hovedretter serveres med mindst 2 slags friske grønsager.

Desserter

Ingefær is
Med ristede mandler, chokolade, anrettet på jordbær coullic og pyntet med friske eksotiske frugter.
kr. 70
Is med marcipan og chokolade
Serveret med frisk frugtsalat
kr. 70
Slottets dessert asiette
Hjemmelavet hvid chokoladeskål med hindbærmousse, Creme Brulle, Passionsfrugt creme, italiensk vanilie is, frugt og kiwicoulis
kr. 95
Nøddekurve med italiensk is, og sorbet.
Pyntet med frisk frugt og jordbær coullic
kr. 75
Hjemmelavet yoghurt blommeis
Serveret med kiwi – melon salat , pyntet med granatæble
kr. 70
2 slags italienske oste og frugtfad (fra buffet)
Gorgonzola og talligio, stort flot frugt fad.
kr. 75

Kaffe/te – kage og diverse

Husets velkomst ” Safari” pr. glas kr. 20
Kaffe og te kr. 35
3 slags hjemmebagte småkager kr. 18
Hjemmelavede flødeboller pr. stk. kr. 10
Hjemmebagt kransekagekonfekt kr. 24
Lagkage med frisk frugt kr. 25
Tiramisu kr. 29
Hjemmelavede frugttærter kr. 35
Hvis man selv tager kage/sødt med til kaffen kr. 10
Isvand, og isterninger til hele arrangementet kr.   8
Mad til musik/underholdning kr. 155

Natmad

Pyt i pande
serveret med spejlæg og rødbeder
kr. 65
Gullasch suppe
Krydret suppe kogt på skært oksekød, tomat og piment
kr. 65
Karrysuppe
Hønsekødsuppe tilsmagt med karry, garneret med ris og hønsekød
kr. 65
Æggekage
Frisklavet, med bacon, pyntet med tomat, agurk og purløg
kr. 75
Buffet med salt pålæg
Hjemmelavet rullepølse, saltkød, leverpostej og spegepølse. Dertil rugbrød, sky, rødbeder og rå løg.
kr. 70
Flæskestegs sandwich
Frisk stegt svinekam, lune burgerboller, hjemmelavet agurkesalat, rødkål og salatmayonaise.
kr. 75

Priserne er gældende fra den 1/8-2017. Allerede indgåede aftaler er til aftalte pris.