Forretter
Hummercremesuppe m/ skaldyr og friske asparges. Tilsmagt med cognac, skaldyr og friske grønne asparges |
kr. 85 |
Kold laks Serveret med ananas, karrydressing, salat og rejer. |
kr. 80 |
Røget lakse rose Fyldt med avocado, persille, rødløg i marinade af friskpresset citron og olivenolie. |
kr. 80 |
Hellefisk farseret med fersk og røget laks Anrettet med krebsehaler og dressing tilsmagt med purløg og havtorn. |
kr. 80 |
Pandekager rullet om laksesoufle og norritang Serveret med rejer, salat og dressing med frisk basilikum. |
kr. 78 |
Tigerrejer på 2 måder. Sauteret i mynte og appelsin, paneret i sesam, piment dressing. |
kr. 85 |
Carpaccio Af kalvefilet, marineret i creme de Cassic, serveret med frisk høvlet parmesan, ruccola og pinjekerner. |
kr. 80 |
Røget dyrekølle Lagt på fennikkelsalat, serveret med blommetomat fyldt med oliventarpanade, melon. |
kr. 85 |
Alle forretter serveres med hjemmebagt brød.
Varme forretter
Hellefisk bagt med kokos Serveret med rejer i tomat og frisk basilikum |
kr. 75 |
Fersk laks bagt på spinat Skiver af laks lagt på sauteret spinat, maskeret med fiskevelote og gratineret med revet parmesanost. |
kr. 70 |
Krebsesoufle Serveret med hummersauce, krebsehaler og grønne asparges. |
kr. 75 |
Hovedretter
Helstegt Kalvefilet Serveret med svampe creme sauce, pommes Arly. |
kr. 215 |
Helstegt oksefilet Serveret med mild peber sauce lavet på grønne syltede peberkorn, dertil kartoffeltærter. |
kr. 205 |
Oksemørbrad Serveret med morkelcreme sauce, bagte rodfrugter med blå birkes, og bagte babyaspargeskartofler |
kr. 205 |
Gl. Kalvesteg Serveret med hjemmelavet agurkesalat, hvide kartofler og skysauce. |
kr. 195 |
Helstegt kronhjorte filet Serveret med morkelcreme sauce, hjemmesyltede brombær og bagte babyaspargeskartofler. |
kr. 228 |
Farseret kalkun bryst Serveret med Waldorffsalat, tyttebær, pommes rissole og fløde sauce. |
kr. 180 |
Kalvemørbrad serveret med urtetimbale, kraftig Espangole med Marzala og cremefraiche, Kartoffeltærter. |
kr. 205 |
Hovedretter serveres med mindst 2 slags friske grønsager.
Desserter
Ingefær is Med ristede mandler, chokolade, anrettet på jordbær coullic og pyntet med friske eksotiske frugter. |
kr. 70 |
Is med marcipan og chokolade Serveret med frisk frugtsalat |
kr. 70 |
Slottets dessert asiette Hjemmelavet hvid chokoladeskål med hindbærmousse, Creme Brulle, Passionsfrugt creme, italiensk vanilie is, frugt og kiwicoulis |
kr. 95 |
Nøddekurve med italiensk is, og sorbet. Pyntet med frisk frugt og jordbær coullic |
kr. 75 |
Hjemmelavet yoghurt blommeis Serveret med kiwi – melon salat , pyntet med granatæble |
kr. 70 |
2 slags italienske oste og frugtfad (fra buffet) Gorgonzola og talligio, stort flot frugt fad. |
kr. 75 |
Kaffe/te – kage og diverse
Husets velkomst ” Safari” pr. glas | kr. 20 |
Kaffe og te | kr. 35 |
3 slags hjemmebagte småkager | kr. 18 |
Hjemmelavede flødeboller pr. stk. | kr. 15 |
Hjemmebagt kransekagekonfekt | kr. 24 |
Lagkage med frisk frugt | kr. 25 |
Tiramisu | kr. 35 |
Hjemmelavede frugttærter | kr. 35 |
Hvis man selv tager kage/sødt med til kaffen | kr. 10 |
Isvand, og isterninger til hele arrangementet | kr. 8 |
Mad til musik/underholdning | kr. 155 |
Natmad
Pyt i pande serveret med spejlæg og rødbeder |
kr. 70 |
Gullasch suppe Krydret suppe kogt på skært oksekød, tomat og piment |
kr. 70 |
Karrysuppe Hønsekødsuppe tilsmagt med karry, garneret med ris og hønsekød |
kr. 70 |
Æggekage Frisklavet, med bacon, pyntet med tomat, agurk og purløg |
kr. 75 |
Buffet med salt pålæg Hjemmelavet rullepølse, saltkød, leverpostej og spegepølse. Dertil rugbrød, sky, rødbeder og rå løg. |
kr. 80 |
Flæskestegs sandwich Frisk stegt svinekam, lune burgerboller, hjemmelavet agurkesalat, rødkål og salatmayonaise. |
kr. 80 |
Priserne er gældende fra den 1/8-2019. Allerede indgåede aftaler er til aftalte pris.