Forretter
Varmrøget laks lagt på forskellige salater, dertil basilikumdressing og rosmarinbrød. |
kr. 68 |
Røget krondyr kølle med blommetomat, oliventarpanade melon,og salat med honning/balsamico dressing. |
kr. 65 |
Kold dampet laks pyntet med rejer og krebs, dertil sauce verte. |
kr. 65 |
Hovedretter
Kalvetyksteg serveret med sesam kartofler, bagte grønsager svampe creme sauce. |
kr. 148 |
Oksefilet stegt med hvidløg og rosmarin, serveret med pom. a la creme, rødvins sky, og tomatsalat. |
kr. 148 |
Gl. dags oksesteg med glaserede løg, grønsager, sky sauce surt og sødt, hvide kartofler. |
kr. 155 |
Dessert
Nøddekurve fyldt med jordbæris, frugtsalat. |
kr. 65 |
Jordbærmousse med frugtsalat |
kr. 58 |
Dessert assiette anrettet på fade. |
kr. 50 |
Priserne er gældende fra den 1/8-2019. Allerede indgåede aftaler er til aftalte pris.