Forretter

Varmrøget laks
lagt på forskellige salater, dertil basilikumdressing og rosmarinbrød.
kr. 68
Røget krondyr kølle
med blommetomat, oliventarpanade melon,og salat med honning/balsamico dressing.
kr. 65
Kold dampet laks
pyntet med rejer og krebs, dertil sauce verte.
kr. 65

Hovedretter

Kalvetyksteg
serveret med sesam kartofler, bagte grønsager svampe creme sauce.
kr. 148
Oksefilet
stegt med hvidløg og rosmarin, serveret med pom. a la creme, rødvins sky, og tomatsalat. 
kr. 148
Gl. dags oksesteg 
med glaserede løg, grønsager, sky sauce surt og sødt, hvide kartofler.
kr. 155

Dessert

Nøddekurve
fyldt med jordbæris, frugtsalat.
kr. 65
Jordbærmousse 
med frugtsalat 
kr. 58
Dessert assiette 
anrettet på fade.
kr. 50

 Priserne er gældende fra den 1/8-2019. Allerede indgåede aftaler er til aftalte pris.