Forretter

Varmrøget laks
lagt på forskellige salater, dertil basilikumdressing og rosmarinbrød.
kr. 58
Røget krondyr kølle
med blommetomat, oliventarpanade melon,og salat med honning/balsamico dressing.
kr. 58
Kold dampet laks
pyntet med rejer og krebs, dertil sauce verte.
kr. 55

Hovedretter

Kalvetyksteg
serveret med sesam kartofler, bagte grønsager svampe creme sauce.
kr. 140
Oksefilet
stegt med hvidløg og rosmarin, serveret med pom. a la creme, rødvins sky, og tomatsalat. 
kr. 140
Gl. dags oksesteg 
med glaserede løg, grønsager, sky sauce surt og sødt, hvide kartofler.
kr. 145

Dessert

Nøddekurve
fyldt med jordbæris, frugtsalat.
kr. 55
½ ananas
med frugt og råcreme. 
kr. 50
Dessert assiette 
anrettet på fade.
kr. 50