Forretter

Kold braiseret rødfisk
lagt på avocado, porrer, tomat, anrettet med tigerrejer stegt med oregano og en anelse hvidløg, olivenbrød og smør

 
Pris:
Pris ud af huset:
kr. 68
kr. 55

Bagt hellefisk
med hummerrisotto hellefisk bagt med hjemmelavet pesto, lagt på hummerrisotto, pyntet med hummerkød og kørvel. Olivenbrød og smør.

 
Pris: kr. 75

Varmrøget laks
og hjemmelavet ravioli ravioli fyldt med Riccotta og rucola, serveret med basilikum. Creme sauce, olivenbrød og smør.

 
Pris: kr. 75

Italiensk buffet

Oksetyksteg

  • Stegt med rød pesto
  • Saltimbocca (kalvefilet rullet om lufttørret skinke , krydret med salvie, braiseret i hvidvin og smør)
  • Bresaola (røget-tørret okseinderlår) med parmesan og tomat.
  • Saute af cougetter, forårsløg, rødløg og hele hvidløgsfed.
  • Baby kartofler bagt i olivenolie og kryderier.
  • Salat, garneret med hjemmesyltede rødløg, oliven og soltørrede oliven
  • Tomatsalat med frisk mozarella og basilikum.
  • Olivenbrød og smør.
 
Pris:
Pris ud af huset:
kr. 205
kr. 195

Desserter

Fra buffet
Hjemmelavet tiramisu med friske frugter.
kr. 75

2 slags italienske oste , frugtfad, kiks (gorgonzola og Talligio)

kr. 65
Portionsanrettet 
Hjemmelavede nøddekurve ,m/ italiensk is, sorbet, frugt og jordbær coulis.
kr. 68
Hjemmelavet yoghurt blommeis med kiwi – melon is. kr. 65